Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči. Velmi dobře harmonizuje také se všemi druhy sušeného ovoce. Báječným pokrmem, ve kterém vynikne, je sladký pokrm kuskus se sušeným ovocem, jablky, skořicí a citronovou šťávou nebo babiččiny meruňkové knedlíky sypané skořicí s cukrem. Špetka hnědého prášku navoní čokoládové nápoje i kávu, a výborná je i na jehněčím. Klasika do svařeného vína a punče, ideální pro kouzelný vánoční čas. Skořicí můžete dochutit také domácí likéry a je krásná také jako dekorace.
Druh Ceylon má jemnější a sladší aroma než druh Cassia.
Skořice Cejlon bio celá - Cinnamomum zeylanicum
Khadi ČISTÁ HENNA barví vlasy oranžově až červeně, v závislosti na přirozené barvě vlasů
Přírodní zubní pasta ve skle
BIO, Elettaria cardamomum
Absolutně přírodní barva na vlasy, bez chemických přísad, konzervačních látek a umělých barviv