Tato špičková mléčná rýže snadno vstřebává tekutinu a po uvaření je měkká a krémová. Je vynikající pro přípravu mléčné rýže, rýžových nákypů a dalších sladkých pokrmů.
HMOTNOST: 500 g
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
PŘÍPRAVA: ¾ hrnku rýže zalijeme 1 ½ hrnkem studené vody a zvolna vaříme pod pokličkou do měkka (cca 12 minut) nebo dokud se voda nevyvaří. Potom přidáme necelé dva hrnky mléka, dle chuti osladíme přírodním cukrem a za občasného míchání zvolna vaříme dalších asi 10 minut do krémové konzistence. Je-li směs příliš hustá, přiléváme postupně mléko. Nakonec můžeme přidat vajíčko rozkvedlané v troše mléka a krátce povařit. Dochutíme skořicí, vanilkou, máslem…
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Rýže kulatozrnná loupaná. Skladujte v chladu a suchu.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G: Energetická hodnota 1504 kJ/354 kcal Tuky 0,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g Sacharidy 80,4 g z toho cukry 0,2 g Vláknina 1,0 g Bílkoviny 6,7 g Sůl 0,013 g
Bambusový ubrousek ve dvou velikostech
BIO. Bylinný čaj, porcovaný v nálevových sáčcích.
Čaj pro vytvoření harmonického vztahu mezi matkou a dítětem, podporuje tvorbu mléka