Hledat
Filters
Zavřít
BIO /Olej ze semínek tibetského rakytníku.
Výrobce: Himalyo
Dostupnost: Na objednání
Kód: 8594193242030
€21,91 s DPH

Čistě přírodní olej ze semínek plodů vysokohorské odrůdy tibetského rakytníku.

- doplněk stravy - 

Čistou esencí a vrcholným produktem z rakytníku je olej získávaný šetrnou extrakcí ze semen jeho plodů. Velmi náročný a nákladný proces výroby přináší vysoce koncentrovaný koktejl účinných látek. Na jedinou kapku tohoto oleje se spotřebuje až třicet čerstvých plodů rakytníku. Je alternativou k užívání rakytníkového džusu.

  • Přispívá ke správné funkci imunitního systému                 
  • Má pozitivní vliv na zdraví srdce
  • Podporuje správnou činnost trávicího traktu
  • Působí příznivě na zdraví pleti

 

Informace k doporučenému dennímu dávkování

Blahodárné benefity při vnějším použití:

Bohaté využití nalézá rakytníkový olej i v kosmetice. Například případová studie Puredia z roku 2017 zdokumentovala dopady dvoutýdenního aplikování rakytníkového oleje na pooperační jizvy.

Olej ze semen rakytníku je bezbarvý, a proto jej lze používat i na viditelnějších místech.

Tip na použití:

  • Jemně vmasírujte krouživými pohyby.
  • Přidejte několik kapek do používaného krému, do obkladů, zábalů nebo teplé koupele.

Čistě přírodní olej ze semínek plodů vysokohorské odrůdy tibetského rakytníku.

- doplněk stravy - 

Čistou esencí a vrcholným produktem z rakytníku je olej získávaný šetrnou extrakcí ze semen jeho plodů. Velmi náročný a nákladný proces výroby přináší vysoce koncentrovaný koktejl účinných látek. Na jedinou kapku tohoto oleje se spotřebuje až třicet čerstvých plodů rakytníku. Je alternativou k užívání rakytníkového džusu.

  • Přispívá ke správné funkci imunitního systému                 
  • Má pozitivní vliv na zdraví srdce
  • Podporuje správnou činnost trávicího traktu
  • Působí příznivě na zdraví pleti

 

Informace k doporučenému dennímu dávkování

Blahodárné benefity při vnějším použití:

Bohaté využití nalézá rakytníkový olej i v kosmetice. Například případová studie Puredia z roku 2017 zdokumentovala dopady dvoutýdenního aplikování rakytníkového oleje na pooperační jizvy.

Olej ze semen rakytníku je bezbarvý, a proto jej lze používat i na viditelnějších místech.

Tip na použití:

  • Jemně vmasírujte krouživými pohyby.
  • Přidejte několik kapek do používaného krému, do obkladů, zábalů nebo teplé koupele.

Složení: BIO olej ze semen rakytníku řešetlákového (Hippophae rhamnoides) 100 %

Doporučené dávkování: Pro dospělé 2-7 kapek 1-3x denně, pro děti od 3 let 1-3 kapky denně (7 kapek = 0,35 ml)

Upozornění: Není určeno pro děti do 3 let. Doplňky stravy nejsou určeny k používání jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování!
Uchovávejte v suchu a temnu. Ukládejte mimo dosah dětí.

Čistá hmotnost balení: 30 g 

 

Napište vlastní recenzi
  • Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze
*
*
Špatný
Vynikající
*
*
*
Produktový tag