Hledat
Filters
Zavřít
BIO /Kakaový prášek z nepražených kakaových bobů z Ekvádoru.
Výrobce: BioNebio
Dostupnost: Skladem
Kód: 8594052882339
80,00 Kč s DPH

Jemně mletý nealkalizovaný prášek z nepražených ekvádorských kakaových bobů. Kakaovník pochází z Amazonie a archeologické nálezy naznačují, že kakao se na území dnešního Ekvádoru používalo již před 5000 lety. I když světové produkci nyní vévodí Afrika, Ekvádor je stále častěji cílovou destinací výrobců gurmánských čokolád. Místní druh kakaa Arriba Nacional vyniká plnou lehce kořeněnou chutí a vůní s nižší hořkostí. Naše kakao je vykupováno přímo od farmářů z několika oblastí, a proto se může lehce měnit jeho barva a chuť.

Na rozdíl od běžného kakaového prášku nejsou boby upraženy, ale po fermentaci, sušení a očištění jsou rovnou nadrceny a pomocí lisu zbaveny části kakaového másla. Poté jsou rozemlety na jemný prášek. Ten používáme stejně jako běžné kakao z pražených bobů na vaření, pečení a k přípravě horkých nápojů. Je vhodný i do raw kuchyně. Raw vegan kakao: 80 g mandlí zalijeme teplou vodou a necháme stát přes noc. Ráno slijeme, propláchneme, přidáme několik kapek panenského oleje, zalijeme 300 ml teplé vody a důkladně promixujeme. Poté přecedíme přes plátýnko, přidáme 3 lžičky nepraženého kakaa, špetku mořské soli, dle chuti sirup z agáve a našleháme.

HMOTNOST: 150 g

ZEMĚ PŮVODU: Ekvádor

NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

Jemně mletý nealkalizovaný prášek z nepražených ekvádorských kakaových bobů. Kakaovník pochází z Amazonie a archeologické nálezy naznačují, že kakao se na území dnešního Ekvádoru používalo již před 5000 lety. I když světové produkci nyní vévodí Afrika, Ekvádor je stále častěji cílovou destinací výrobců gurmánských čokolád. Místní druh kakaa Arriba Nacional vyniká plnou lehce kořeněnou chutí a vůní s nižší hořkostí. Naše kakao je vykupováno přímo od farmářů z několika oblastí, a proto se může lehce měnit jeho barva a chuť.

Na rozdíl od běžného kakaového prášku nejsou boby upraženy, ale po fermentaci, sušení a očištění jsou rovnou nadrceny a pomocí lisu zbaveny části kakaového másla. Poté jsou rozemlety na jemný prášek. Ten používáme stejně jako běžné kakao z pražených bobů na vaření, pečení a k přípravě horkých nápojů. Je vhodný i do raw kuchyně. Raw vegan kakao: 80 g mandlí zalijeme teplou vodou a necháme stát přes noc. Ráno slijeme, propláchneme, přidáme několik kapek panenského oleje, zalijeme 300 ml teplé vody a důkladně promixujeme. Poté přecedíme přes plátýnko, přidáme 3 lžičky nepraženého kakaa, špetku mořské soli, dle chuti sirup z agáve a našleháme.

HMOTNOST: 150 g

ZEMĚ PŮVODU: Ekvádor

NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

Prášek z nepražených bio kakaových bobů se sníženým obsahem tuku. Obsah kakaového másla nejméně 10 %.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G: 
Energetická hodnota 1409 kJ/339 kcal 
Tuky 11 g 
z toho nasycené mastné kyseliny 6,9 g 
Sacharidy 14,5 g 
z toho cukry 0,3 g 
Vláknina 34,7 g 
Bílkoviny 28,1 g 
Sůl <0,1 g

Napište vlastní recenzi
  • Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze
*
*
Špatný
Vynikající
*
*
*
Produktový tag
Zákazníci, kteří koupili tento produkt, také zakoupili

Cukr vanilkový 8 g AMYLON

Skladem
13,00 Kč s DPH

Cizrna v konzervě 400 g RAPUNZEL

BIO /Vařená cizrna ve slaném nálevu.

Skladem
49,00 Kč s DPH