Hledat
Filters
Close
BIO, semínka k nakličování
Výrobce: Sonnentor
Dostupnost: Skladem 14 ks
Kód: 9004145001183
70,00 Kč s DPH

Doplnující skladová dostupnost

Zboží pro vás mužeme prípadne objednat od dodavatele za 7 pracovních dní.

Egypťané prý její semínka využívali jako koření. Naklíčené si je můžete vychutnat již po několika dnech a jejich síla a pikantní chuť vás jistě mile překvapí. Při klíčení voní po kari. Pískavice se používá do chutney, do omáček a v Indii i jako náhražka kávy. Klíčky pískavice se skvěle hodí také k těstovinovým pokrmům.

Návod k přípravě:
Doba namáčení: 6-8 hodin, poté opláchnout, doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle,
ideální teplota: 18-20°C,
2 x denně oplachovat.

TIP: Výhonky zkonzumujte co nejdříve, případně lze 2-3 dny uchovat v lednici – jinak zhořknou. Před konzumací ještě opláchnout teplou vodou.

Egypťané prý její semínka využívali jako koření. Naklíčené si je můžete vychutnat již po několika dnech a jejich síla a pikantní chuť vás jistě mile překvapí. Při klíčení voní po kari. Pískavice se používá do chutney, do omáček a v Indii i jako náhražka kávy. Klíčky pískavice se skvěle hodí také k těstovinovým pokrmům.

Návod k přípravě:
Doba namáčení: 6-8 hodin, poté opláchnout, doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle,
ideální teplota: 18-20°C,
2 x denně oplachovat.

TIP: Výhonky zkonzumujte co nejdříve, případně lze 2-3 dny uchovat v lednici – jinak zhořknou. Před konzumací ještě opláchnout teplou vodou.

Pískavice řecké seno bio (Trigonella foenum graecum)
Napište vlastní recenzi
  • Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze
*
*
Špatný
Vynikající
*
*
*
Produktový tag