Na poradenství a zkoušení nosítek se můžete přihlásit zde.

Pískavice řecké seno 120 g SONNENTOR

75 Kč
Skladem
ks
(6 ks na skladě)

Výrobce: SonnentorKód produktu: 9004145001183 Doprava a platba

BIO, semínka k nakličování Více

Egypťané prý její semínka využívali jako koření. Naklíčené si je můžete vychutnat již po několika dnech a jejich síla a pikantní chuť vás jistě mile překvapí. Při klíčení voní po kari. Pískavice se používá do chutney, do omáček a v Indii i jako náhražka kávy. Klíčky pískavice se skvěle hodí také k těstovinovým pokrmům.

Návod k přípravě:
Doba namáčení: 6-8 hodin, poté opláchnout, doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle,
ideální teplota: 18-20°C,
2 x denně oplachovat.

TIP: Výhonky zkonzumujte co nejdříve, případně lze 2-3 dny uchovat v lednici – jinak zhořknou. Před konzumací ještě opláchnout teplou vodou.

Pískavice řecké seno bio (Trigonella foenum graecum)