Tato kandovaná citrónová kůra má výraznou ovocnou chuť a neobsahuje barviva ani konzervanty. Je vyrobena z citrónů pocházejících z kontrolovaného ekologického zemědělství, které nebyly ošetřeny chemickým postřikem. Čerstvá kůra se nakrájí na kostičky, napaří párou a krátce namočí do slaného roztoku. Poté se důkladně opláchne a zalije kukuřičným sirupem. Sirup postupně proniká do kůry, kde nahrazuje vodu. Kandování ovoce se dříve využívalo hlavně k jeho uskladnění, v době celoroční dostupnosti čerstvých plodů oceňujeme spíše specifickou chuť kandovaného ovoce. Kandovanou citrónovou kůru používáme při pečení, ve sladkých kynutých těstech, v čokoládových sladkostech a ke zdobení cukroví.
HMOTNOST: 100 g
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Citrónová kůra kandovaná. Po otevření skladujte v ledničce.
Kukuřičný sirup*, citrónová kůra* 30 %, mořská sůl.
Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G: Energetická hodnota 1363 kJ/321 kcal Tuky 0,3 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,0 g Sacharidy 78 g z toho cukry 77 g Vláknina 3,0 g Bílkoviny 0,1 g Sůl 0,5 g
BIO /Bio pomerančová kandovaná kůra.
Přírodní ručně vyrobený tuhý šampon pro problematickou vlasovou pokožku doprovázenou svěděním, šupinkami a stroupky
Tablety vhodné pro všechny domácí myčky na nádobí
BIO / Sušené meruňky nesířené