Hledat
Filters
Zavřít
100% čistý Tea Tree Oil s antiseptickými účinky, v nejvyšší možné kvalitě.
Výrobce: Dr. Popov
Dostupnost: Skladem 13 ks
Kód: 8595058900768
235,00 Kč s DPH

Tea Tree Oil Dr. Popova – co jste o něm nevěděli:

Tea Tree Oil je čirý až velmi světle zlatý esenciální olej čerstvé kafrové barvy. Získává se z listů kajeputu střídavolistého (Melaleuca Alternifolia), který roste zejména v Novém Jižním Walesu v Austrálii. Evropané ho objevili až v roce 1770 díky kapitánu Cookovi.
Tea Tree Oil (i u nás se vžil jeho anglický název) se díky svým výborným antiseptickým účinkům hojně uplatňuje zejména v kosmetických a léčivých přípravcích. Prokazatelné výsledky má při ošetřování drobných poranění kůže a při péči o problematickou pokožku.
Firma Dr. Popov ve svých výrobcích používá nejkvalitnější originální australskou surovinu, jejíž 100% farmaceutická čistota je garantována australskými státními institucemi.

100% čistý olej z australského čajovníku (Melaleuca alternifolia) se uplatňuje v kosmetických přípravcích především jako tonikum a konzervant, zabraňující růstu nežádoucích mikroorganismů.

Je vhodný k péči o pokožku svědivou a červenou s projevy akné a plísní. Používá se také k ochraně pleti po štípnutí hmyzem a při drobných rankách.

Tea Tree Oil Dr. Popova – co jste o něm nevěděli:

Tea Tree Oil je čirý až velmi světle zlatý esenciální olej čerstvé kafrové barvy. Získává se z listů kajeputu střídavolistého (Melaleuca Alternifolia), který roste zejména v Novém Jižním Walesu v Austrálii. Evropané ho objevili až v roce 1770 díky kapitánu Cookovi.
Tea Tree Oil (i u nás se vžil jeho anglický název) se díky svým výborným antiseptickým účinkům hojně uplatňuje zejména v kosmetických a léčivých přípravcích. Prokazatelné výsledky má při ošetřování drobných poranění kůže a při péči o problematickou pokožku.
Firma Dr. Popov ve svých výrobcích používá nejkvalitnější originální australskou surovinu, jejíž 100% farmaceutická čistota je garantována australskými státními institucemi.

100% čistý olej z australského čajovníku (Melaleuca alternifolia) se uplatňuje v kosmetických přípravcích především jako tonikum a konzervant, zabraňující růstu nežádoucích mikroorganismů.

Je vhodný k péči o pokožku svědivou a červenou s projevy akné a plísní. Používá se také k ochraně pleti po štípnutí hmyzem a při drobných rankách.

100% Melaleuca Alternifolia.

Napište vlastní recenzi
  • Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze
*
*
Špatný
Vynikající
*
*
*
Produktový tag