Naše ghí se vyrábí z másla z českého mléka a má typickou příjemnou chuť a vůni. Přepuštěné máslo neboli ghí se tradičně používá nejen v Indii, ale i v Evropě. Jeho velkou výhodou je o hodně delší trvanlivost oproti máslu a naši předkové tak řešili přebytky mléka. Přepuštěné máslo má oproti klasickému máslu vyšší teplotu přepalování (cca 250 °C, vyšší než sádlo) a je tak vhodné i na smažení. Vyrábí se pomalým a šetrným vařením másla, během kterého se z másla vypařuje voda a na povrchu se usazují vysrážené bílkoviny, které se odebírají. Díky tomu obsahuje ghí pouze stopová množství laktózy a mléčných bílkovin a je obvykle dobře snášeno lidmi, kteří nemohou konzumovat mléko. OBJEM: 425 ml ZEMĚ PŮVODU: Česká republika POUŽITÍ: Ghí používáme místo másla na vaření, pečení i smažení, na kaše, do dezertů, těst atd. Je velmi vhodné k ošetření suché pokožky a jako základ mastí.
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Přepuštěné máslo. Skladujte v temnu při teplotě do 20 °C.
Bio bezvodý mléčný tuk
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Přepuštěné máslo obsahuje stopy laktózya mléčné bílkoviny.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
BIO, VEGAN /Celozrnné česnekové krekry s rozmarýnem a extra panenským olivovým olejem. Z české rodinné pekárny.
BIO / Sušené plody kustovnice čínské (goji)
Kartáček z broušeného bambusu pro každodenní ústní hygienu
BIO, Allium sativum